Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Robin Hood

17. februar fra kl. 16:00

Kom med Robin, Marian, de gæve gutter og skumle skurke ud i Sherwoodskovene i denne moderne version af Robin Hood, hvor kvinderne viser, de ikke bare er damer, der skal reddes.

Glæd dig til en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige.
Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood. Mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er med: Den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.
Men! Ikke alt er ved det gamle. For kvinderne slår fra sig lige så godt som mændene. Og de er også herrerne overlegne i kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes.
Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. For hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt.
Et stykke med tju-bang i for hele familien!

Medvirkende: Christopher Læssø, Marie Bach Hansen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes
Dramatiker: Ken Ludwig
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen
Scenografi: Julie Forchhammer
Kapelmester: Jullie Hjetland

Detaljer

Dato:
17. februar
Tidspunkt:
16:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Sønderborg Teaterforening
Telefon:
+45 - 70 20 20 96
E-mail:
service@billetten.dk
Hjemmeside:
http://www.sonderborgteaterforening.dk/wordpress/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk