Rasmus Tantholdt

Begivenhed: Rasmus Tantholdt

Tirsdag
23-08-22
19:00

Køb billetter

Oplev Rasmus Tantholdts inspirerende foredrag.

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Han har blandt andet dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår. Selv føler han, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv.

Foredraget er inspirerende og oplysende. Han fortæller om livet som korrespondent, hvor han tit står over for dilemmaer og pressede situationer. Rasmus Tantholdt formidler foredraget på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner.

Om Rasmus Tantholdt

Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent. Han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Vigtigt at vide om billetter

Mod Til er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage