Peter Mygind og Jytte Abildstrøm

Begivenhed: Peter Mygind og Jytte Abildstrøm

Fredag
29-10-21
19:30

Køb billetter

Et familieliv på de skrå brædder

De to folkekære skuespillere, Peter Mygind og Jytte Abildstrøm, har som søn og mor en familiehistorie, der ikke minder om de flestes.

I dette personlige og underholdende foredrag tager de publikum med en rejse fyldt med minder og farverige fortællinger; fra Jyttes debut som skuespillerinde og hendes liv på scenen, til moderskabet og tiden i familiehjemmet i Charlottenlund, hvor døren altid var åben, alle velkomne og mange festlige aftener er blevet afholdt; til Peters tidlige debut som skuespiller på Riddersalen, der bragte mange lærerige oplevelser med sig og banede vejen for hans liv som skuespiller.

Men Peter og Jyttes foredrag er også en kærlig reminder om at passe på familien på tværs af generationer, selv når kløften imellem kan synes bred. Derudover er foredraget en humoristisk og inspirerende fortælling om at få alt det bedste ud livet, om at vende perioder med modgang til medgang, om glæden ved familien og en stor kærlighed til livet.

Vigtigt at vide om billetter

Blæksprutterne er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over to kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal du ringe direkte til billetudbyderens kundetelefon. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

  • Eksterne links

Tilbage