Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Niels Krøjgaard

2. september fra kl. 19:00

Tankevækkende og intelligent underholdning, som vil forføre, forundre og forbavse.

Niels Krøjgaard er vor tids svar på en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over, du udsendte. Han tolker signalerne. Og han ved præcis, hvilke tanker i dit sind, som har frembragt dem. Lyver du, bliver du afsløret. Han kan tale til din underbevidsthed og styre dine tanker og handlinger. Du tror, du agerer selvstændigt. Men du er styret af ham.

Manipulation med et glimt i øjet

Showet er i lige dele fascinerende, tankevækkende og underholdende på én gang. En blanding af svindel, hypnose, psykologi og ikke mindst showmanship.

Efter showet tager Niels Krøjgaard deltagerne med ind i den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet (kendt fra TV serien ”Lie To Me”). Foredraget tager afsæt i evidensbaseret videnskab og giver dig teoretisk viden kombineret med praktiske værktøjer. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende.

Om Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard er både en af landets førende psykologiske entertainere og samtidig også en efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet. Nogle af landets dygtigste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle.

Detaljer

Dato:
2. september
Tidspunkt:
19:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Tikko
Telefon:
89 93 22 17
E-mail:
kontakt@tikko.dk
Hjemmeside:
https://www.tikko.dk/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk