Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Martin Nørgaard: Hygge

19. september fra kl. 20:00

Hygge er noget danskerne kender og elsker. Martin Nørgaard tager den danske hygge under kærlig behandling.

Det kan godt være, at verden er i opbrud, polerne smelter og dommedagens ryttere er ved at sadle op. Men det er der altså ingen, der gider tænke at tage sig af. Så er det heldigt, at vi bor i Danmark. Landet, der har opfundet hyggen. Altså hvis vi spørger os selv. Og det gør vi. Hele tiden.

På sin anden solo-tour vil Martin Nørgaard invitere dig indenfor til en helt igennem hyggelig aften. Her kan du hænge bekymringerne i garderoben og lukke øjne og ører for verden udenfor, mens du lader Martin “Hyggefar” Nørgaard trække et varmt tæppe over dine trætte ben og servere en omgang verbal kakaomælk med flødeskum.

Det bliver stand-uppens svar på en knitrende pejs, man kan riste skumfiduser over. Det bliver et show, der masserer skuldrene og giver de trætte fødder et varmt fodbad. En aften, hvor man kan iføre sig en stor vamset komisk islændersweater og lade hovedet holde fri. Så må vi håbe, at der ikke er noget, der spolerer hyggen. Uanset hvad er der garanti for rigtig mange grin, når Martin Nørgaard er vært.

Om Martin
Martin debuterede allerede som 18-årig. Han har sidenhen fået etableret sig, som et af de største navne på den danske stand-up og comedy scene. Han optræder jævnligt på de bedste stand-up steder i landet. Han er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom. Det har ført ham til stor anerkendelse for hans soloshows og comedytours.

Derudover er Martin især kendt for satireprogrammet “Nørgaards Netfix” på TV2 Zulu. Læg hertil optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen og podcasten “Det Dystre Skæg”.

Martin var nomineret til Talentprisen ved “Zulu Comedy Galla” i 2013. Han vandt den i 2014. I 2017 var Martin aktuel med sit første oneman-show, Indebrændt.  I 2018 var Martin en del af comedytouren, Rage Against the Mainstream, sammen med kollegerne Morten Wichmann, Torben Chris og Michael Schøt.

Detaljer

Dato:
19. september
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk