Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Lars Løkke Rasmussen

27. februar fra kl. 19:00

Oplev Kirsten Jacobsen i et ærligt interview med Lars Løkke Rasmussen. Du får også selv mulighed for at stille de spørgsmål, som pressen ventede så forgæves på.

Midt i folketingsvalgkampen 2019 smed Lars Løkke Rasmussen med bogen, Befrielsens Øjeblik, af Kirsten Jacobsen. Her argumenterede han for, at yderfløjene i dansk politik skulle skæres fra til fordel for et fast samarbejde henover midten.

Vælgerne kvitterede positivt for Løkkes udmelding. Venstre gik ind i valgkampen med udsigt til at tabe mandater, men gik ti mandater frem.

Det brede regeringssamarbejde blev ved tanken. Sidst i juni dannede Mette Frederiksen en socialdemokratisk mindretalsregering med parlamentarisk opbakning fra Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Det radikale Venstre.

Efter sommerferien startede et historisk opgør i Venstre med et interview af partiets næstformand, der undsagde Lars Løkkes udmelding i valgkampen. Det kulminerede lørdag 31. august 2019: Lars Løkke trak sig med øjeblikkelig virkning som formand for det parti, som han i næsten 33 år har været folkevalgt for. Han har været viceborgmester i Græsted-Gilleleje, amtsborgmester i Frederiksborg Amt, folketingsmedlem, indenrigs- sundheds- og finansminister samt Danmarks statsminister.

Detaljer

Dato:
27. februar
Tidspunkt:
19:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Tikko
Telefon:
88 775 770
E-mail:
kontakt@tikko.dk
Hjemmeside:
https://www.tikko.dk/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk