Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Knud Romer

6. februar 2020 fra kl. 19:00

Gør dig klar til at blive provokeret, overrasket og underholdt til en aften med Knud Romer.

Knud Romer lægger ikke fingre imellem, når han siger det, han mener: Excelarks-tankegangen dominerer. Det er ikke længere os mennesker, der bestemmer samfundsudviklingen.  I stedet hersker den økonomiske rationalitet og matematikken og beslutter den retning, vi skal gå i. Alt, hvad der ikke er et middel til at opnå vækst og gevinst, er bare i vejen og kasseret.

Vi skal stoppe med at betragte økonomisk vækst som et mål i sig selv og i stedet opfatte økonomi som et middel til at nå et mål, der er bestemt af menneskelige hensyn, mener Knud Romer. Det økonomiske rationale er også grunden til, at de ‘talende excelark’ på Christiansborg har fået centralisering og stordrift på hjernen. Ved at fjerne sundhedsinstitutioner, biblioteker og skoler har politikerne selv skabt det, de kalder Udkantsdanmark eller Den rådne banan.

Men hvad blev der i den proces af de menneskelige, moralske og æstetiske hensyn, spørger Knud Romer.

Forfatter og debattør
Knud Romer er uddannet i litteraturvidenskab og er forfatter til romanerne “Den som blinker er bange for døden” og “Kort over paradis”. Romer har en fortid som konceptudvikler for en række større virksomheder og har en fortid i reklamebranchen..

Knud Romer er kendt for sine skarpe samfundskritik og deltager ofte i debatter.

Detaljer

Dato:
6. februar 2020
Tidspunkt:
19:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Tikko
Telefon:
88 775 770
E-mail:
kontakt@tikko.dk
Hjemmeside:
https://www.tikko.dk/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk