Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Mette Blomsterberg

18. december fra kl. 19:00

Mmmmmm, julekager! Julestemningen er sikret, når Mette Blomsterberg fortæller om sine elskede og bedste juletraditioner og brugbare bage- og desserthemmeligheder.

Hele Danmarks kagekone deler ud af nogle af sine bedste konditortips og -tricks til julens godter, bagekunst og konfekt. En stor portion inspiration til selv at springe i forklædet og gribe kagerullen kommer heller ikke til at mangle. Det er muligt at sætte tænderne i en af de små, lækre kreationer, når hun deler smagsprøver ud.
Hun fortæller også om sin egen rejse: fra den første lille kage til succesfuld tv-konditor, mens hun altidhar haft en ukuelig lyst til afprøve nye muligheder som iværksætter. Der har været slid, bump på vejen og til tider modgang. Men der har også været stor glæde, god energi og passion for konditorfaget.

Om Mette Blomsterberg
Mette Blomsterberg har været elsket ude i de danske tv-stuer det sidste årti. Programmer som blandt andet Den store Bagedyst, Det søde liv, Price og Blomsterberg har skabt en “Blomsterberg-effekt”, der har sendt unge og gamle i køkkenet med mod til at kreere desserter og kager.

Detaljer

Dato:
18. december
Tidspunkt:
19:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Tikko
Telefon:
88 775 770
E-mail:
kontakt@tikko.dk
Hjemmeside:
https://www.tikko.dk/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk