Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Jan Hellesøe

26. september fra kl. 20:00

Nu skal publikum forføres i Hellesøes nye show, Forført.

Jan Hellesøe har senest forført danskerne på DR1 med den spektakulære serie “Manipulator”, men det var med de fire imponerende sæsoner af “Fuckr med dn hjrne”, at Hellesøe for alvor blev kendt i den brede befolkning. Her udsatte han med stor succes både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også stået i front for programmerne “HypnoDating” og “Det Perfekte Kup”.

Han fortæller selv, at han absolut ingen overnaturlige evner har. Til gengæld benytter han de samme teknikker, som “falske” clairvoyante gør. Disse teknikker kombinerer han med manipulation, hypnose, optiske illusioner og en god portion showmanship, når han laver sine gådefulde og til tider grænseoverskridende eksperimenter. Han har brugt de seneste 22 år af sit liv på at raffinere sine evner.

I showet vil Jan have fokus på begrebet ”FORFØRT” i alle dets betydninger – og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.

Jan Hellesøe siger om showet:

-Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer. Der er mange, der spørger, om det, jeg laver i tv, også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det.

Detaljer

Dato:
26. september
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk