2 på tur

Begivenhed: 2 på tur

Torsdag
16-09-21
19:30

Køb billetter

Morsom og rørende komedie om at gribe dagen.

Peter Schrøder og Kurt Ravn, spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter.

Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer, klar til nye – sidste – eventyr. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

Turnépremiere i Sønderborg

Forestillingen spiller uden pause

Komedie af Samuel Benchetrit

Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde
Iscenesættelse: Geir Sveaass · Scenograf: Marianne Nilsson
Produktion: Folketeatret, www.folketeatret.dk

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage