Generation 9/11

Begivenhed: Generation 9/11

Mandag
29-11-21
13:00

Køb billetter

Om terrorangrebet på World Trade Center 11. september 2001

Udgangspunktet for handlingen er den unge danske Esther, som står i billedkunstlokalet på sin amerikanske skole i 2001. Hun var dengang 11 år og familien var flyttet til New York et år forinden.

Skolens alarm lyder. I kantinen bliver mellemskolebørnene bedt om at dele sig i to grupper: dem, der har forældre, der arbejder i tvillingetårnene, og dem, der ikke har. Generation 9/11 handler om at perspektivere den skelsættende begivenhed, der ændrede verden, igangsatte krige, redefinerede vores forhold til begrebet terror og skabte en kollektiv angst i nutiden.

Betty Nansen teatret og Mungo Park markerer med denne forestilling 20- året for terrorangrebet og med tråde fremad perspektiveres betydningen af dette terrorangreb som fik så vidtrækkende konsekvenser for den vestlige verden.

Drama - dramatiseret af Nanna Tüchsen, som på egen krop oplevede terroranslaget

Medvirkende: Mungo Parks ensemble
Instruktion: Anna Maizer
Scenograf: Ida Grarup
Produktion: Mungo Park

Vigtigt at vide om billetter

Sønderborg Teaterforening er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage