Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Gå gladere hjem fra arbejde end da du kom

5. marts fra kl. 19:00

Et usædvanligt foredrag om arbejdsglæde og samarbejde serveret i et forrygende tempo med masser af humor og med skarp kant.

Mere end 100.000 mennesker har oplevet Freddy Meyes forskellige underholdende og inspirerende foredrag. Med humor og ironi zoomer han ind på betydningen af arbejdsglæde og arbejdsmiljø.

Kom med til en super underholdende aften med populære Freddy Meyer, som er blevet landskendt som ophavsmand til begrebet “surstråler”. For hvad koster det at have en sur kollega, medarbejder eller leder? Det er dyrt! Ikke blot for økonomien, men også for arbejdsglæden – og i sidste ende også for kvaliteten i resultaterne.

Hør eller genhør Freddy Meyer forklare meningen bag begreber og udsagn som:

En ”surstråler” – og hvordan du omvender dem til at stråle mindre surt?

Svesken på disken – en forklaring!

“Sidder du på en død hest? Så stig af!”

Din egen og dine kollegaers personlighedstype i Freddy Meyers optik

“Vil du med ud og se mig i spejlet?”

“Din attitude er ikke en privat sag, og hvem har givet dig retten til at stråle surt?”

Om Freddy Meyer
Freddy har i over femten år brændt for at skabe engagement og arbejdsglæde på de danske arbejdspladser. Han er ekspert i at formidle alvorlige og vigtige faglige emner via humor med skarp kant, baseret på ærlighed og faglighed. Han er ikke bange for at tage hul på tabubelagte temaer med en humoristisk indfaldsvinkel. Freddy er uddannet snedker, socialpædagog, konfliktmægler, ledelsescoach, stresskonsulent, erhvervspsykolog, certificeret Business Coach og ja, så leverer han altså et godt bud på et af landets mest underholdende foredrag om samarbejde og arbejdsmiljø.

Som Freddy siger det: “At gå glad på arbejde og endnu gladere hjem er fuldstændig grundlæggende for at være i harmoni med sig selv og sine omgivelser”.

Detaljer

Dato:
5. marts
Tidspunkt:
19:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Tikko
Telefon:
89 93 22 17
E-mail:
kontakt@tikko.dk
Hjemmeside:
https://www.tikko.dk/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk