Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Emma ude af takt

1. december fra kl. 19:30

Folk har jo glemt, hvordan man opfører sig! Så der er god grund til at genopfriske regler for den gode opførsel.

Succesforestillingen Lillys Danmarkshistorie gik sin sejrsgang over Danmark. Det krævede hele to opsætninger på Sønderborg Teater. Nu er holdet tilbage i samme dur med stykket Emma ude af takt.
Med humoristisk takt og velkendte toner synger og fortæller de historien om Emma Gad og vor tids forhold til de gyldne leveregler.
For lidt over 100 år siden udgav Emma Gad en samling gode råd til sin samtid. Tak og Tone var en opsang til især de nye medlemmer af overklassen, de nyrige.
Fru Gad rådgav dog ikke kun om etikette i selskabslivet. Med var også god skik og opførsel i forbindelse med de mere alvorlige sider af livets forhold: Hvad siger man til én, der lige har mistet sin kone? Hvordan forholder man sig til børn og eks’er i forbindelse med skilsmisse? Hvad gør man, hvis man ikke bryder sig om sin søns valg af hustru?
I 60’erne og 70’erne blev det en regel, at der ikke måtte være nogle regler. I dag er der en modbevægelse på vej. For selvom det fungerer for den enkelte at snakke i telefon under hele middagen, synes resten af selskabet ikke nødvendigvis, at det er i orden.
Der er hårdt brug for manualer til det sociale liv. Det er fascinerende, hvor mange af Emmas gyldne leveregler, der stadig har både underholdningsværdi og relevans.

Medvirkende: Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck og Sanne Graulund
Dramatiker: Vivian Nielsen
Instruktion: Madeleine Røn Juul
Scenografi: Søren Glad
Koreografi: Jeanette Binderup-Schultz
Dramaturgi: Ninette Mulvad
Kapelmester: Sanne Graulund

Detaljer

Dato:
1. december
Tidspunkt:
19:30
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Sønderborg Teaterforening
Telefon:
+45 - 70 20 20 96
E-mail:
service@billetten.dk
Hjemmeside:
http://www.sonderborgteaterforening.dk/wordpress/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk