Emil Erichsen

Begivenhed: Emil Erichsen

Onsdag
27-10-21
19:00

Køb billetter

Kom med ud på nye eventyr i et splinternyt foredrag. Emil og Havana drager ud på nye eventyr: Hør om hans oplevelser og fortællinger fra den sydlige halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for Polarcirklen.

Jorden rundt og hjem igen har ændret Emil Erichsen. Han har saltvand og skumsprøjt i årerne efter ikke mindst sin farfar, Troels Kløvedal. Efter tre års jordomsejling ombord på Havana vender Emil Erichsen hjem til Danmark i 2016. I aften fortæller han om den omvæltning, det er at komme hjem.

Nye historier og fraklip fra Kurs mod fjerne Kyster
Gennem nye historier fra sejlturen og uviste klip fra tvserien “Kurs mod fjerne kyster” tager Emil atter publikum med ombord på Havana. Denne gang gælder det hjemrejsen – og det at være hjemme.

Emil tager også publikum med op langs Norges vestkyst hele vejen til Svalbard med familiens nye skib, Wallenberg.

En aften, der giver udlængsel!

Vigtigt at vide om billetter

Tikko er ansvarlig for dette arrangement, herunder billetsalg. Alle spørgsmål vedrørende billetsalg, aflysning og refundering skal rettes direkte til billetudbyderen. Sønderborg Teater kan ikke hjælpe ved spørgsmål om billetter.

Særligt om kørestolspladser

Sønderborg Teater råder over kørestolspladser med ledsagerplads. Har du brug for en kørestolsplads, skal den bestilles INDEN arrangementet. Du skal kontakte arrangør eller billetudbyder. Billetudbyderen finder du ved at klikke på ”Køb billet” her på siden.

Sønderborg Teater kan ikke tildele kørestolspladser. Det kan kun arrangøren.

Tilbage