Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Daniel Rye (UDSOLGT)

2. oktober fra kl. 19:00

398 dage som gidsel hos Islamisk Stat. Daniel Rye fortæller sin historie.

Daniel Rye fortæller i sit foredrag levende, åbenhjertet og med rystende detaljer om sit fangeskab hos Islamisk Stat i Syrien. Her giver han et sjældent indblik i det mareridt, han gennemlevede som gidsel. En på én gang forfærdelig og gribende historie.
Daniel Rye blev som freelancefotograf under en reportagetur i Syrien i 2013 taget til fange af Islamisk Stat.
I 13 måneder blev Daniel holdt som gidsel sammen med 23 andre vestlige gidsler, og han var det sidste gidsel. Han var det sidste gidsel, der slap levende fra det berygtede fængsel i Raqqa.
Daniels fangeskab blev af hensyn til hans sikkerhed først kendt for den brede offentlighed efter hans løsladelse, da medierne også af sikkerhedsmæssige årsager afholdte sig fra at dække historien.

Et sjældent indblik i en gribende historie
Daniel står nu offentligt frem og fortæller sin grufulde historie. Hør blandt andet hans dramatiske og gruopvækkende historie om

Hvad det vil sige at være gidsel hos ISIS
Hvordan mennesker overlever tortur og fangeskab, skaber venskaber og bevarer håbet, når det ser allermest sort ud. En historie, der understreger menneskets ufattelige overlevelsesdrift, og en historie hvor virkeligheden overgår fantasien
Hvordan hans familie iværksatte en indsamling til løsesummen, og kredsen af mennesker, der blev indviet i den offentlige hemmelighed dermed blev større. Hvilket var en stor risiko at løbe i bestræbelserne på at få deres søn og bror hjem.
Hvor svært det er at vende tilbage til en helt almindelig hverdag igen
En hudløst ærlig, levende og sjælden beretning om et 13 måneder langt mareridt, der for Daniel heldigvis endte med frigivelse. Daniels oplevelser skildres også i Puk Damsgaards bog ”Ser du månen Daniel” (udgivet oktober 2015).

Aftenen er udsolgt, men man kan skrive sig på venteliste. Følg linket til billetsalg herunder.

Detaljer

Dato:
2. oktober
Tidspunkt:
19:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Tikko
Telefon:
89 93 22 17
E-mail:
kontakt@tikko.dk
Hjemmeside:
https://www.tikko.dk/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk