Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Copenhagen Drummers

6. marts fra kl. 20:00

I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum. Derfor er trommeslagere klar med et nyt trommeshow. Det bliver en gigantisk fejring af jubilæet.

Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke. Det nyeste show har da også navnet, The grand Tour. Der er lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af 90 minutter tages
med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for musik og koreografi.
Du kan forvente et fascinerende lysshow samt innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab og humor.
Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers rammer Sønderborg Teater.

Om Copenhagen Drummers
Copenhagen Drummers blev for alvor sat på verdenskortet, da de for 10 år siden vandt TALENT 2010 på DR1. Siden dengang har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget op om traditioner og historie, og en firkantet hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skulle udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer og tanker omkring, hvordan trommespil også kunne
udføres. Kombinationen af disciplin, præcision, talent og lysten til at udforske alle facetter
trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.

Detaljer

Dato:
6. marts
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Copenhagen Drummers
Telefon:
+ 45 40 11 31 82
E-mail:
booking@copenhagendrummers.dk
Hjemmeside:
www.copenhagendrummers.dk

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk