Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Carpenters

26. oktober fra kl. 19:30

Teaterkoncert om verdens nok mest succesrige søskendepar.

Musikforestillingen Close To You er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA.
De blev verdens mest succesrige duo i start 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.
Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter. En aften hjemsøges han af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager publikum med på en rejse gennem deres karriere. Det viser de lyse og mørke sider af historien.
De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen Close To You. På bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne til sin sygdom i en alder af 31 år.
Alt dette krydres med 20 af deres mest populære sange. Glæd jer til blandt andet Top Of The World, There´s A Kind Of Hush, Only Yesterday, Please Mr. Postman, Yesterday Once More, Goodbye To Love og Close to You.

Medvirkende

Linda Olofsson er uddannet på Göteborgs Musicalakademi og har medvirket i adskillige musicals blandt andet i hovedrollen som Kim i Miss Saigon, Tarzan og Aladdin på Fredericia Teater, Dance of the Vampires på Det Ny Teater, og optrådt ved sommerkoncert sammen med Stig Rossen.
Lars Oluf Larsen er uddannet skuespiller i 1985 fra Statens Teaterskole. Har medvirket i adskillige teater og musicalforestillinger. bl.a. Les Misérables, Mamma Mia, Cyrano og Peter Pan.

Detaljer

Dato:
26. oktober
Tidspunkt:
19:30
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

Sønderborg Teaterforening
Telefon:
+45 - 70 20 20 96
E-mail:
service@billetten.dk
Hjemmeside:
http://www.sonderborgteaterforening.dk/wordpress/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk