Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Anders Lund Madsen

25. januar fra kl. 20:00

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen til næste år alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.

Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020. Det er godt nok ikke sikkert. Forhåbentlig går det hele godt. Hvis det dog sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske mest trygge mand, Anders Lund Madsen.
– Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene, siger Anders Lund Madsen.

Han fortsætter:

– Samtidig kan det også godt blive superakavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden. Derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret.
Showet hedder SLUT. Selv om publikum i Sønderborg skulle være så heldig, at Jorden ikke går under netop 25. januar, så behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund. For det første har de jo så faktisk reddet livet. For det andet er det jo lidt ligesom at blive født igen. Og for det tredje bliver alting bare lettere og sjovere, når man har fået sig en frisk, ny start.

Detaljer

Dato:
25. januar
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Hent billetter

Arrangør

All Things Live
Telefon:
33 12 20 00
E-mail:
info.dk@allthingslive.com
Hjemmeside:
https://www.allthingslive.dk/om-os/

Sted

Sønderborg Teater
Strandvej 1
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
sonderborgteater.dk